Млади пътешественици създадоха асоциация на травел блогърите в България

На 15.04.2016 в Клуб на Пътешественика в гр.София беше официално представена новата “Асоциация на Собствениците на Туристически Онлайн Медии” в България /АСТОМ/.

Асоциацията е дело на няколко изключително ерудирани млади травъл блогъра, които освен че не могат да живеят без да пътуват, обичат да помагат и на хората в техните пътешествия, споделяйки собствения си опит и впечатления и давайки полезни съвети и насоки за места, които туристите биха могли да посетят.

Техният стремеж е да се създаде единен стандарт за всички собственици на онлайн сайтове и блогове за пътуванията в страната ни. В този стандарт те основно засягат идеите за уникално и качествено съдържание на текстовете и коректност на информацията, като тези няколко аспекта са формулирани като точки в така наречения етичен кодекс.

Освен опазването на високи стандарти и професионалната етика, свързани с текстовете, които се публикуват в интернет пространството, АСТОМ се занимава с различни видове дейности като парньорство с туристически брандове, прес трипове и други, с които можете да се запознаете подробно в сайтът на асоциацията – “Асоциация на Собствениците на Туристически Онлайн Медии”.

Освен това асоциацията апелира за присъединяването на още ентусиазирани хора, в чиито сърца пътуването е начин на живот, и създаване на едно по-добро място, в което качеството да бъде ценено.

Leave A Comment