Най-накрая читаво мобилно зарядно – PowerUSB

От много време на пазара се предлагат така незаменимите ни power bank-ове, които ни спасяват ежедневно в нуждата ни от елетричество за нашите мобилни телефони. Още от началото, както и към днешна дата пазарът е залят от безброй много китайски джаджи със съмнително качество на израбтка и живот на батерията. В този ред на мисли човек много трудно може да направи правилен избор без бъде подведен, за което се налага да изчете хиляди отзиви от потребители, за да се запознае с даден продукт. Именно поради тази причина ниe ще ви представим едно наистина качествено мобилно зарядно, което дори ще преизпълни представите ви за надеждно устройство.

PowerUSB Portable

Устройството на пръв поглед е доста компактно и тежи под 200 грама, което го прави изключително удобно. Естествено на пазара има и по компактни устройства с размер на запалка, но предвид функциите на това, то остава незаменимо за туристически пътувания. IMG_2309

Устройството има и хункцията на Хъб. Четирите usb порта пък осигуряват спокойствие, че може да включите всичките необходими джади да се зареждат едновременно при това със завидна бързина.

Ще пропуснем да дадем точни данни за зареждане на конкретно устройство поради различните размери на батериите и съотвено различното време за зареждане.

Факта, че спокойно можем да зареждаме чрез него 3 телефона + друго устройство е достатъчен, за да стане фаворит в нашата туристическа чанта. Все пак колко другi устройства с подобни размери имат 4 usb порта + 1 микро usb.

56d68d2806018

В два срещу положни ъгъла има възможност за стабилизиране на кабели, така че да не бъдат разпиляни и да не се оплитат. Много полезна функция предвид възможността да се зареждат повече устройства.

56d8e19dba5e7

Устройството разполага и с вътрешна батерия с капацитет от 5000 mAh, което е достатъчно да зареди всеки телефон един път и половина.

На последно място няма как да не споменем и светлинния индикатор за нивото на вътрешната батерия.

56d8e2498afab

В заключение искам само да добавя, че джаджата впечатлява с качествените си материали на изработка. Като я хване човек в ръка и се усеща, че не са пестени материали. Това устройство може да бъде още перфектен подарък за запалени туристи и пътешественици.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *