Къмпинг оборудване от ново поколение – Camping Cube

Като хора, които много обичат да пътуват и да опознават нови и нови места, непрестанно търсим и начини как да подобрим пътуванията си. Освен градския туризъм сме изключително привлечени и от къмпингуването на ралични красиви (и диви понякога) места. Нощували сме на връх Вихрен, на плаж Иракли и на още доста интересни места – на морето и в планината. От половин година семейството ни порасна и започнахме да търсим удобни варианти за къмпингуване с малко бебе. Именно така попаднахме и на новата еволюционна палатка Къмпинг Куб (Camping Cube™). Бяхме приятно изненадани, когато открихме този вариант за къмпингуване. Точно поради тази причина искаме да ви разкажем малко повече за това иновативно къмпинг оборудване.

Къмпинг Куб (Camping Cube™)

Къмпинг Куб представлява нов вариант на къмпинг оборудване. Къмпинг стаята е компактна при прибиране, може да се използва само като шатра и за изключително кратко време се превръща в голяма палатка.

setting-camping-cubeЕто и някои основни предимства, които има палатката:

  • Има 3 прозореца със страници
  • Има голяма врата, през която влизането и излизането е изключително удобно и не е необходимо навеждане
  • Има О-образни халки за закачане на багаж
  • Има 3 джоба за вещи
  • Ципът е лесен за захват и с режим на високо натоварване
  • Има врата за домашни любимци
  • Всичко се побира в чанта на колела
  • Има входна постелка, където може да се събуеш и след това да влезеш в палатката

Къмпинг кубовете се предлагат в две разновидности – къмпинг куб за шатри с прави крака и къмпинг куб за шатри с полегати крака.

camping-cube-photo-2

Къмпинг стаята е с размери 3 метра на 3 метра, като кубът се предлага в 4 основни цвята – тъмно син, светло син, зелен и червен. Има възможност за комбиниране на цветовете с 6-те цвята, в които се прдлага шатрата. Хубавото е, че вътре е достатъчно просторно и можете да сложите както надуваем дюшег, така и походни легла. При всичко до тук казано, мисля че не е необходимо да ви убеждавам, че нивото на комфорт на къмпингуващите се повишава драстично.

camping-cube-photo-1

За любителите на почивките на къмпинг

Продуктът е изцяло нов за българския пазар и налага нов стандарт за почивка сред природата като предоставя изключително бързото сглобяване на цяла къмпинг стая със здрава конструкция и покрив. Иновативното къмпинг оборудване (Camping Cube™) предлага комфорт на феновете на къмпинг преживяванията. А какво по-хубаво от комфорт, съчетан с пирода и красиви места? За хора с бебе (като нас), това е един прекрасен вариант, който реално представлява цяла стая, в която има досттъчно място за багаж и същевременно добри органайзери за него, както и достатъчно пространство. С тази нова палатка, спокойно можете да се насладите максимално на нощувка около някой красив язовир, ваканция на някой див плаж, както и да нощувате в планината.

SS-CampingCube-Europe-1

На видеото по-долу, можете сами да се убедите, в това колко лесно се сглобява тази къпминг стая и колко просторно и широко е.

Ако ви допада този вариант за къмпингуване и ви е необходима повече информация, можете да разчитате на съдействие и да с обърнете към Shelters Bulgaria, откъдето можете да поръчата и своята къмпинг стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *